Selectie media door de jaren heen

Door de jaren heen zijn we op diverse wijzen in de media verschenen, hebben we zelf gepubliceerd of bijgedragen aan media of content van sporters.
Op deze website een leuke en representatieve selectie.

Direct makkelijk een vraag stellen? Klik hier, je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord

E-publicaties, video’s en websites

E-publicaties

Vanwege de onbekende verschillen met grote vervelende gevolgen – tot aan gevangenisstraf toe – ben ik gaan schrijven over het belang van goede fiscale begeleiding van voetballers bij transfers naar het buitenland. Dit heeft geresulteerd en een E-boek. Eén van de clous: win informatie in uit het land van bestemming. Hier zijn veel adviseurs nat op gegaan, zij verliezen hun spelers en proberen dit stil te houden. Ga naar de pagina E-publicaties en download als je wilt het makkelijk leesbare boekje.

Vanwege de mystiek over de waardering van een voetbalclub (‘wat de gek er voor geeft’) ben ik hier onderzoek naar gaan doen. Ik heb 50 clubwaarderingen uit 15 landen geanalyseerd. En wat blijkt? Kopers zijn níet gek en emoties spelen géén rol. Dit is nog nooit zo uitgebreid in kaart gebracht. Ga ook hiervoor naar de pagina E-publicaties en download als je wilt het rapport. Vanzelfsprekend lekker leesbaar geschreven.

Video’s en websites

Klik voor leuke video’s en interessante websites op de links en geniet :).

Documentaire Leo Messi en Alberto Ramirez

Bij EuroEconomics verwelkomen we creatieve ideeën. De succesvolle Spaanse kunstenaar Alberto Ramirez had een serie waanzinnig mooie grote schilderijen (200 x 140) van belangrijke spelers uit de geschiedenis van FC Barcelona gemaakt, waaronder Maradonna, Johan Cruijff (gekocht door EuroEconomics), Xavi en Leo Messi.

De schilderijen hingen en stonden op kantoor van EuroEconomics en de directeur van het museum van FC Barcelona (één van de best bezochte musea van heel Spanje) kwam zelfs kijken voor een gezamenlijk project.

Het toeval wilde dat Leo Messi toen net een record had gehaald van 300 doelpunten in de Liga. Dit was een reden voor de televisie zender TV3 om een documentaire over Leo Messi te maken, en FC Barcelona attenteerde TV3 op het schilderij. En zo werd er een televisie interview gehouden op ons kantoor. Er zullen weinig belastingadviesbureaus zijn die dat na kunnen zeggen :). Zie hieronder een foto van de opnamen en dit is de link naar de televisieopnamen op het terras van EuroEconomics.

Foto: Interview TV3 met Alberto Ramirez over het maken van het schilderij van Leo Messi.

Wil je meer informatie over de schilderijen van Alberto Ramirez? Mail me en ik breng je rechtstreeks in contact met zijn Nederlandse vertegenwoordiger.

Johan Cruijff

Als je in Barcelona woont en werkt, de stad waar Johan Cruijff ook woonde en nog steeds verafgod wordt, dan mag een speciaal stukje over ‘Kruuf’ niet ontbreken.

Uiteraard op een aparte en speciale pagina, klik en geniet van de anekdote.

Meer informatie over sport, financiën & media?

Mail me rechtstreeks naar jeroen.oskam@euroeconomics.com en ik antwoord je graag.

Jeroen Oskam, TopSport

Managing Partner EuroEconomics Group

Voor meer achtergrondinformatie, zie over ons.

Contact opnemen kost minder dan een minuut

Meer informatie

Binnen 1 werkdag reactie. Geen kosten

Jeroen Oskam TopSport

Barcelona

EuroEconomics Barcelona
Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona

Madrid

EuroEconomics Madrid
Príncipe de Vergara 73
28006 Madrid

Algemeen

+34 93 215 12 23
team@euroeconomics.com

Rechtstreeks

LinkedIn
jeroen.oskam@euroeconomics.com

EuroEconomics Group

100 collega’s in Spanje
8 kantoren in Spanje

Nº 1 voor de Nederlandse sport en sporters in Spanje

EuroEconomics.com

Clubwaarderingen

FCFootballclub.com