EuroEconomics Passion

Vanaf het begin van EuroEconomics kreeg ik al vaak te horen dat we zo’n leuk team hadden. Ik dacht, wat is dan de (onderscheidende) clou van ons team? Dat heeft me best wel beziggehouden. En op een gegeven zag ik het licht:

Een groepje gewone en leuke mensen

Onze collega’s zijn een mix van nationaliteiten, van karakterkleuren (blauw, geel, groen, rood), van vakfreakies tot té klantgericht, van introvert tot extravert, van jong en dynamisch tot nóg jonger en dynamischer, maar bovenal gewone en leuke mensen die niet pretentieus maar soms wel en soms niet ambitieus zijn (wat maakt het uit) en die gezellig samen willen werken (waar de één weer beter in is dan de ander) en hopen dat collega’s en klanten hun werk waarderen.

En met dit groepje gewone en leuke mensen (in totaal overigens inmiddels circa 100 verspreid over kantoren in de belangrijkste regio’s van Spanje) mogen we inmiddels werken voor Nederlands bekendste bedrijven, Nederlands meest prestigieuze family offices en de Nederlandse sport elite in Spanje.

Ik weet niet of dit spreekwoord ook in andere landen bestaat, maar de essentie is “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” (overigens lachen we er wel graag bij :).

EuroEconomics Passion

De kantoren van EuroEconomics worden geleidt door de mensen die het hebben opgezet dan wel er vanaf het begin bij betrokken waren. Ieder heeft offers moeten geven in termen van tijd, energie en lijden om de kantoren vanaf scratch naar een top niveau te brengen. Uiteraard creëert dat passie!

Verder vind ik het ook wel mooi klinken :).

Meer informatie?

Meer informatie over ons of makkelijk een andere vraag stellen?

Contact opnemen kost minder dan een minuut

Meer informatie

Binnen 1 werkdag reactie. Geen kosten

Jeroen Oskam TopSport

Barcelona

EuroEconomics Barcelona
Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona

Madrid

EuroEconomics Madrid
Príncipe de Vergara 73
28006 Madrid

Algemeen

+34 93 215 12 23
team@euroeconomics.com

Rechtstreeks

LinkedIn
jeroen.oskam@euroeconomics.com

EuroEconomics Group

100 collega’s in Spanje
8 kantoren in Spanje

Nº 1 voor de Nederlandse sport en sporters in Spanje

EuroEconomics.com

Clubwaarderingen

FCFootballclub.com