Internationale begeleiding voor Voetballers en Voetbalsters

De band op voetbalgebied tussen Spanje en Nederland behoeft geen toelichting. Op een gegeven moment werd FC Barcelona het Nederlandse filiaal in Spanje genoemd. Nederlandse coaches, spelers en speelsters hebben in Nederland grote successen gevierd.

Direct makkelijk een vraag stellen? Klik hier, je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord

Coaches, spelers en speelster

Nederlands grootste coaches, bekendste spelers en beste speelsters hebben de weg naar Spaanse clubs weten te vinden en zullen er altijd wel te vinden zijn.

Nederland heeft goede opleidingen en in Spanje gaat er groot geld om in de sport. De financiële belangen van de sporters worden hierdoor groter, wat ook doorwerkt in het privé leven: grotere woningen, meer vermogen en complexere belastingaangiften.

Het is van belang om met name de fiscale situatie direct bij vertrek naar Spanje te analyseren. In principe eigenlijk zelfs al op het moment dat Spanje in beeld komt, zeker als contracten in de zomerperiode ingaan (meestal op 1 juli of direct daarna).

Dit is een cruciale datum voor het wel of niet in datzelfde jaar als fiscaal resident in Spanje te worden en kan grote invloed op de belastingheffing hebben.

Zie je het belang er van in dat contracten en fiscale situaties direct geanalyseerd dienen te worden? Contact me en we zorgen dat ervoor contracten en transfers soepel en volgens een optimaal traject verlopen.

Prachtige clubs

In de loop der jaren heb ik wachtzalen, vergaderkamers, directievertrekken, trainershokken (nou ja, hokken, ze waren groter dan mijn kantoor) van diverse clubs in Spanje mogen bezoeken.

Elke club heeft een eigen cultuur en sfeer.

Prachtig hoe die culturen kunnen verschillen. Atletico Madrid, Sevilla, Barcelona; alle drie prachtige clubs en alle drie zo verschillend.

Allen willen ze sportief resultaat halen, allen zoeken naar een win-win met de speler/speelster, maar allen op een eigen Spaanse manier.

Wij zijn de brug tussen de Nederlandse en Spaanse culturen, wij zijn hier als een vis in het water en zorgen ervoor dat stroeve onderhandelingen los komen en alsnog soepel gaan.

Wil je een topbegeleiding in Spanje?

Mail me rechtstreeks naar jeroen.oskam@euroeconomics.com en ik behartig graag je belangen in Spanje.

Jeroen Oskam, TopSport

Managing Partner EuroEconomics Group

Voor meer achtergrondinformatie, zie over ons.

Meer informatie?

Meer informatie over dit onderwerp of makkelijk een andere vraag stellen?

Contact opnemen kost minder dan een minuut

Meer informatie

Binnen 1 werkdag reactie. Geen kosten

_

Jeroen Oskam TopSport

Barcelona

EuroEconomics Barcelona
Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona

Madrid

EuroEconomics Madrid
Príncipe de Vergara 73
28006 Madrid

Algemeen

+34 93 215 12 23
team@euroeconomics.com

Rechtstreeks

LinkedIn
jeroen.oskam@euroeconomics.com

EuroEconomics Group

100 collega’s in Spanje
8 kantoren in Spanje

Nº 1 voor de Nederlandse sport en sporters in Spanje

EuroEconomics.com

Clubwaarderingen

FCFootballclub.com