Wielrentruien in alle kleuren, EuroEconomics heeft ze allemaal

Het onderscheidend mooie van wielrennen is dat als je een klassement leidt of een nationale- of wereldtitel wint dat je een speciale trui mag dragen. Wij mogen zelfs wielrenners met de regenboogtrui tot ons relatiebestand rekenen.

En zoals we op de pagina Sporten-Wielrennen al schreven over de vele mooie truien: Koning, Keizer, Admiraal, EuroEconomics heeft ze allemaal …

Heb je een vraag of wil je direct actie? Klik hier en mail me. Je krijgt direct antwoord

Nederlandse wielrenploegen in Spanje

De binding van Nederlandse wielrenploegen en wielrenners met Spanje is in het algemeen dat er goede trainingsmogelijkheden zijn. En als wielrenners daar trainen en verblijven als er geen koersen zijn en Spaanse fiscaal resident (dreigen te) worden, dan komen wij met EuroEconomics in beeld.

Als wielrenners resident in Spanje zijn, hebben de ploegen ineens ‘werknemers’ in Spanje en dient er aan verplichtingen te worden voldaan, zoals afdragen loonbelasting en sociale premies. Ook kan het zijn dat zij dan verzorgers in Spanje in dienst nemen.

Van het één komt het ander en uiteraard dient alles in goede banen te worden geleid, wij verzorgen dat voor Nederlandse wielerploegen.

De regenboogtrui

Het fascineert me hoeveel kampioenen we over verschillende sporten op ons vakgebied mogen bedienen. En hoewel we ook voor Nederlands bekendste bedrijven mogen werken, vele Quote 500 leden (en Q100 en zelfs Q10) tot onze relaties mogen rekenen, evenals Nederlands bekendste family offices: ik vind het geweldig om voor een Oranje sporter of een regenboogtrui te mogen werken.

We krijgen ook aanvragen uit andere landen. Als dat sporters zijn met een regenboogtrui vinden wij dat een grote eer. De foto op deze pagina is van de Deen Julius Johansen, wereldkampioen ploegenachtervolging, wij zijn er trots op Julius fiscale aangelegenheden in Spanje te mogen verzorgen.

Met EuroEconomics begeleiden we in Spanje voor diverse sporten zowel mannen als vrouwen, hoewel niet in Spanje woonachtig zijn we groot fan van Demi Vollering. Wij wensen Demi Vollering vele regenboogtruien toe en als je ooit naar Spanje komt, bel je ons?

Kunnen wij je als wielrenner of wielerploeg begeleiden?

Mail me rechtstreeks naar jeroen.oskam@euroeconomics.com en ik behartig graag je belangen in Spanje.

Jeroen Oskam, TopSport

Managing Partner EuroEconomics Group

Voor meer achtergrondinformatie, zie de pagina Jeroen Oskam.

Contact opnemen kost minder dan een minuut

Meer informatie

Direct antwoord, geen kosten

_

Jeroen Oskam TopSport

Barcelona

EuroEconomics Barcelona
Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona

Madrid

EuroEconomics Madrid
Príncipe de Vergara 73
28006 Madrid

Algemeen

+34 93 215 12 23
team@euroeconomics.com

Rechtstreeks

LinkedIn
jeroen.oskam@euroeconomics.com

EuroEconomics Group

100 collega’s in Spanje
8 kantoren in Spanje

Nº 1 voor de Nederlandse sport en sporters in Spanje

EuroEconomics.com

Clubwaarderingen

FCFootballclub.com