Over de oranje-, gele- en regenboogtrui

Koning, keizer, admiraal, EuroEconomics heeft ze allemaal …

Direct makkelijk een vraag stellen? Klik hier, je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord

Nederlander wint bergetappe in de tour

Als Nederlands kantoor in wielrenland Spanje – denk aan Michael Indurain – vinden wij het geweldig als “wij” een bergettape winnen. Helemaal als het een wielrenner is van een ploeg waar wij voor mogen werken. Onze Spaanse collega’s worden ziek van ons als wij weer eens aan het opscheppen slaan.

Nederlands trots

Nederlandse bergetappe overwinningen behoren tot de mooiste sportprestaties die we kennen. Begin over de Alp d’Huez en wij Nederlanders slaan in de overtreffende trap over Peter Winnen, Hennie Kuiper en Joop Zoetemelk (alle drie hebben ze de etappe der etappes twee keer gewonnen) … Steven Rooks en Gert-Jan Theunissen (wat een sportman!) behoren ook tot de Nederlandse sporthelden aller tijden door hun overwinningen op de mooiste Alp van de wereld. Alsof het gister was en het een stukje Nederlands grondgebied is in Frankrijk.

Dat Joop Zoetemelk de Tour won (en Jan Jansen eerder) staat gelijk aan het Nederland van Ruud, Frank en Marco dat de EK won en zelfs aan Max I die volgens een ongeëvenaard Hollywood scenario Lewis II zijn zekere wereldtitel afpakte.

Wat is wielrennen mooi en wat zijn we trots.

Nederlandse truidragers in Spanje

Veel Nederlandse wielrenners trainen zoveel in Spanje, waarvoor zij daar dan een appartement huren, dat zij fiscaal resident (belastingplichtig) worden of dreigen te worden in Spanje. Er zijn buitenlandse ploegen die verzorgers in dienst hebben in Spanje en er zijn wielrenners die sowieso in Spanje willen wonen.

Met EuroEconomics hebben we daardoor zowel wielrenploegen als wielrenners als relatie, en niet alleen wegwielrennen maar diverse categorieën.

We hebben de eer om ook in deze tak van sport bureaucratie te mogen verzorgen voor wielrenners die daar absoluut niet mee te maken willen en moeten hebben. Soms rechtstreeks, soms via zaakwaarnemers, soms via de Nederlandse adviseurs en soms via de ploegen.

Het maakt ons niet uit, als een Nederlandse relatie van ons wint laten onze Nederlandse collega’s dat de Spaanse collega’s graag horen.

(We hebben overigens ook geweldige Belgische collega’s, dan zijn we iets voorzichtiger, die zeggen dan van ‘Eddy Merckx …?’ Hier hebben we nog niet echt een weerwoord op, maar we blijven optimistisch!)

Nederlandse wielrensters welkom!

Het Nederlandse dameswielrennen maakt hoogtijdagen door. Dat gebeurt vaak met Nederlanders in de sport voor het Echte Grote Geld zijn entree doet.

Ik hoop dat de Nederlandse dames stand houden en de hele wereld naar huis fietsen, succes dames!

Hebben jullie algemene vragen? Bel me gerust en als wij er zelf niet uitkomen (kleine kans) hebben we ook op dit gebied mensen die voor jou door het vuur gaan!

Belangstelling voor internationale topbegeleiding?

Mail me rechtstreeks naar jeroen.oskam@euroeconomics.com en ik antwoord je zelf of zorg voor contact met de juiste contactpersoon binnen of buiten EuroEconomics.

Jeroen Oskam, TopSport

Managing Partner EuroEconomics Group

Voor meer achtergrondinformatie, zie over ons.

Meer informatie?

Meer informatie over dit onderwerp of makkelijk een andere vraag stellen?

Contact opnemen kost minder dan een minuut

Meer informatie

Binnen 1 werkdag reactie. Geen kosten

_

Jeroen Oskam TopSport

Barcelona

EuroEconomics Barcelona
Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona

Madrid

EuroEconomics Madrid
Príncipe de Vergara 73
28006 Madrid

Algemeen

+34 93 215 12 23
team@euroeconomics.com

Rechtstreeks

LinkedIn
jeroen.oskam@euroeconomics.com

EuroEconomics Group

100 collega’s in Spanje
8 kantoren in Spanje

Nº 1 voor de Nederlandse sport en sporters in Spanje

EuroEconomics.com

Clubwaarderingen

FCFootballclub.com